North Pole 

Buat penyuka dessert seperti saya sekarang nggak perlu jauh-jauh deh kalo mau makan aneka dessertnya North Pole yang kondang banget di PIK. Karena saya food bloher abal-abal yang suka male jauh-jauh cuma makan doang seneng banget pas nemu cafe dessert ini buka di Gandaria City.

  
Kemarin pesen The Smoking Pot (59k) soalnya lucu packagingnya plus ada asep-asepnya. Dari semua es krim yang disajikan favorit banget sama rasa thai tea dan lemon shorbetnya. Maknyus! 

Advertisements

4 thoughts on “North Pole 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s